| Adrian_Aparascăi_1998 a întrebat:

Care are un swich bot bun pentru mt2energy si stie sa il instaleze add dj.don112 si care stie cum sa ajung la dragonul albastru sau rosu sau ori care add dj.don112 mersi astept dau fundita +vot

Răspuns Câştigător
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Am eu 2 feluri de swichuri happy si foarte simplu de umblat cu ele... Dragonul din v3 este in camera de cristal adica partea a 3a a v3-ului, adica trebuie sa treci intr-un fel de 3 mape, toate apartinand v3-ului. Nu nu sunt 2 e doar unul. Cel rosu se spawneaza undeva prin desert/tara de foc numai la eventuri; nu e implementat. De ajuns, nu stiu, mai mult de lvl 40 nu am avut vreodata asa ca nu stiu un drum exact insa stiu ca e foarte mult de mers. Intai, logic, intri in v3, meeeeergi (vezi ca sunt niste harti ale v3-ului parca pe google images, scrie grotto of exile map) si meeergi, si incearca pe forumul oficial sa intrbi cum se ajunge. Oricum e un portal ce te trimite in partea a 2a a grotei apoi in partea a 3a (camera de cristal) unde apare dragonul odata la 20. de minute... parca. Oricum e foarte puternic si iti recomand sa te duci in grup altfel nu vei avea nicio sansa. Du-te cu breasla. App. Ai grija ce pica. ia toate alea. la el pica niste iteme renumite (gheare de dragon si. parca solzi de dragon) care sunt extrem de rari si scumpi; ajuta la transformarea otelului +9 in armura otel albastru un fel de posedata daca ai jucat vreodata pe privat, dar sa nu confunzi cu kingu. Oricum succes dar stiu ca nu ai sanse.
Funda.