Eu unul joc de mult tinp Conter-Strike
si folosesc mult kalasnikov(AKA-47)
depinde si de harta daca este un aingusta nu faci nimic cu kalasnicov(aka-47)
dar in shimb este buna Carbine(M4A1)
sau daca este o harta mare foloseste awp
pa.
Mp5 Navy are o acuratete de invidiat. Face damage mare si la de partare cat si aproape de inamic. P90 nu are aceeasi acuratete ca mp5 dar are fire rate foarte mare + 50 de gloante de descarcat pe inamic. AUG`ul o alta foarte buna.
La uciderea de sus pnt teroristi cu luneta e arma mai verde care trage putin mai repede si are 2 feluri de vedere apropiata si are 40/90 gloante max aia si pnt lupta contram ai multi e la SMG ultima
Prefer Bullpup(Aug), are si luneta si in acelasi timp si tinta obisnuita si te ajuta da dai HeadShoot mai usor...Nu prea are Recol si are 30 de gloante(tin destul de mult dac nu tragi ca turbatu)...
Ak-74 are aproape cele mai mari gloante din joc in afara de sniper.
Este automatica.
Pe langa asta are un recul ff mare care te poate ajuta sau chiar incurca deoare ce poti da head mai usor daca sti cum sa tragi.
Pe locul 2 ar fi m4a1...
Dupa parerea mea M4A1 este cea mai buna pana si profesionistii o stiu, dar daca te pricepi cu ak47 e bine pentru ca si ak47 e bun. o zi buna!
Cea mai buna arma mi se para Galili. Da un damage destul de marisor si are 35 gloante. daca impusti in rafale, tinta se face mai mica, deci impusca cu o precizie mai mare. la pistoale te sfatuiesc sa iei un deagle sau USP. daca esti Counter- terorist nu ai galili, deci dai la Smg a doua arma, si aia e buna.
Ci mai buna arma in Cs 1.6 este kalasu sub numele AK47 este cel mai bun pentru. ca are DMG mai mare ca toate armele in afara de awp
Dar inca ceva calasu este foarte greu de stapanit 1 Sfat daca folositi Kalas trebuie sa trageti perioade scurte de gloante in jur de 3-4 gloante ca sa nu sara tinta foarte rau
Http://www.youtube.com/watch?v=pVjoX1j1yc8 Uitativa si voi
! si invatati cum se foloseste ak47!
Cea mai buna arma. logic ak47. dar pentru a juca bine cu ak`-ul trebuie sa stii niste scheme. de exemplu cand vin mai multi inamici. sau poate si unu singur. daca esti aproape de el pui tinta sub picioarele lui. (cand tragi gloantele se vor duce in sus ) ) efect garantat. inm rest daca ai si pc bun si setari calumea. foarte usor dai headshoot-ul de la distanta
Juliana întreabă: