| TzP a întrebat:

Care credeti ca e mai bun? Minecraft sau Terraria? Justificati-va raspunsul.

Eu cred ca Minecraft este mai bun pentru ca:
- e 3d
- e mult mai friendly cu modderii
- te tine mai mult in suspans
- lumea in Minecraft e infinita
- mai multe lucruri interesante de explorat
- crafting-ul e mai avansat
- singura limita e imaginatia

Totusi:
- Terraria are mai multe iteme si mobi
- in Terraria poti sapa mult mai adanc
- in Terraria NPC-ii functioneaza
- Minecraft e facut in Java si asta il incetineste si apar crash-uri frecvente daca ai sistem de operare pe 32 de biti

4 răspunsuri:
| VirtualKnight a răspuns:

Terraria

- Terraria are mai multe iteme si mobi

- in Terraria poti sapa mult mai adanc

- in Terraria NPC-ii functioneaza

- Minecraft e facut in Java si asta il incetineste si apar crash-uri frecvente daca ai sistem de operare pe 32 de biti
-Are multi Bossi
-Poti purta haine peste armura ca sa arati cum vrei tu
-De indata ce ai toate itemele din joc sau si daca nu le ai poti incepe sa faci ce vrei tu:Castele,orase,capcane avansate.
-in Terraria nu iti e ciuda ca daca nu il ai cumparat nu poti avea skin,poti arata cum vrei tu
-In Terraria exista iadul,zona corupta,zona binecuvantata,zona cu zapada,desertul,plaja,insule plutitoare,jungla
-in Terraria exista arme de foc,arme laser,arcuri,sabii,sulite,mai multe armuri, mai multe surse de lumina, etc.
-Cand porti o armura completa(coif, platosa, armura la picoare)facuta toata din acelasi material primesti bonusuri(+15% viteza,+20% damage, etc.
-in terraria poti imbunatatii armele, pentru damage, viteza, knockback sau sansa lovitura critica.
-in Terrraria cand data la calculator este setata pe 15 decembrie mobii pot sa iti dea un cadou de craciun dupa ce iai omorat si apare si NPC-ul numit Mos Craciun.
-Terraria este un joc Aventura/actiune/indie in care iti folosesti cel mai mult imaginatia.
-Sunt mai multe iteme de ex. in Minecraft ai doar torte si glowstone pentru lumina,in Terraria poti sa ai animale,ma refer la zana care iti face lumina si vine dupa tine,sau iepurele,el nu te ajuta,doar te urmeaza, in terraria poti sa faci candelabru, torta(de orice culoare), lumanare, etc.
-in terraria ai mai multe materiale
-Ce vrei mai mult?

| VirtualKnight a răspuns:

Aa si am uitat chiar daca il joci de 70 de ore nu te plictisesti niciodata de el.

| AgentKiller22 a răspuns:

Terraria este mai bun deoarece vezi mai bine obiectele faci case fara sa "te urci pe nori" ca la minecraft innoti mai mult sub-apa are multe iteme NPG-ii functioneaza poti sapa pana la scheletii si la lava poti expola gasesti aur sicel mai tare lucru vezi omuletul nu ca la minecraft FUNDA? plz eu am decat o funda.sad

| Shadow1351 a răspuns:

Terraria evident.
Pentru mine. nu conteaza daca este 2D.
Pe minecraft ma plictisesc.