| Dan10079 a întrebat:

Care e cea mai grea misiune din hitman 2 dupa parerea voastra?
Hitman 2 pentru cei care nu stiu ce este [este un joc]

7 răspunsuri:
| redfear2694 a răspuns:

Misiunea 7, 8, si 9 la 9 e foarte greu mi-a luat vreo 30 de min ca sa o fac big grin. Si apropo Rigel eu nu pot face silent asassin mie imi place doar mass murderer adica sa fac cat mai mare shooterul big grin

| Andrei7520152 a răspuns:

Penultima misiune, in care trebuia sa'l capsezi pe serghei in st petersburg si pe cand colo era o capcana. Mi'a trebuit ceva timp pana sa'l trec, dar cam toate misiunile erau destul de grele;

| Dan10079 explică (pentru Andrei7520152):

Si ultima mi se pare foarte grea.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Dan10079):

Depinde de fiecare. mie imi place sa joc stealth si sa fac cat mai putine killuri. la cateva misiuni am facut rating ca Silent Assassin, adica nu am omorat pe nimeni, decat pe tinta. ultima missiune nu prea mi-a placut ca au facut din el un shooter si e imposibil sa te furisezi ca sa treci.

| Dan10079 explică (pentru Andrei7520152):

Mie imi este cam greu sa fac rating Silent Assassin, dar daca reusesti sa faci asa la unele misiuni iti dau arme noi pe care nu ai de unde sa le iei din joc si la misiunea 17 vine unu care e imbracat la fel ca tine numai ca are cravata portocalie si trage putin in tine si dupa fuge si are balers cu amortizor si eu am trainere si l-am urmarit si se duce intr-o camera care explodeaza si nici nu mai poti sa iesi de acolo pentru ca este o usa inchisa asa ca daca nu ai trainere nu este prea bine s-al urmezi pentru ca vei muri la fel si daca te calca o masina te omoara(nu stiu de ce, putea sa iti ia din viata da nici chiar toata viata). Si misiunea 4 e destul de grea Tubeway Torpedo.

| Cristi_Maxim_1995 a răspuns:

SALL la misiune 1 ce trebuie sa fac imi arata pe harta 2 semne! si proma ce fac intru in magazie si acolo ce trebuie sa fac AJUTOR...

| Diaconescu_Nicu_1993 a răspuns:

Redemption at Gontranno

Întrebări similare