| Rares_3734 a întrebat:

Care este cel mai tare Metin2 din lume? Acm serios cel mai tare metin2 big grin Funda+Vot Promit

Răspuns Câştigător
| oOSkyTeamOo a răspuns:

Eo as zice RoyalSwordMt2.org (este in italianawinking ). E super tare, poti face pietrele pana la +9, bani faci imd, are labirint si castigi tot felul de cacaturi... Eu ti-l recomand. Daca nu Metin2United happy (E si el super si e in engleza happy )

13 răspunsuri:
| EdiT a răspuns:

Chiar vrei să ți-l zic? Fii atent că nu repet de 2 ori.Cea mai tare versiune de metin este ăla ce are iconița cu Uninstall. Încearcă-l!

| Nero a răspuns:

Cel mai tare e TDL metin2 sv alcolicii
(Gasesti arme legendare epice kinguri, orice la shopuri, te poti transforma in orice cand vrei tu, lv maxim e 250 dar il faci apasand pe un buton sintr-un shop, cal militar, orice item e +9 bonusuri uriase, frizuri noi, etc. si este pe ip deci nu necesita hamachi)
bafta!

| Abecedare a răspuns:

Metin2 Apollo! Depinde de preferinte.

| DoarYO99 a răspuns:

Metin2 Val mondial ( e in franceza) sau Metin 4 (e greu de gasit...dar cad iteme cu TONA si faci BANI cu TONA0).FUNDA big grin laughing

| cristy24 a răspuns:

Eu zic ca metin 2 united us

funda?

| EdiEddy a răspuns:

Cel mai tare metin din lume este MondialMt2 ce spuneti voi de Apollo energy etc sunt rahaturi fata de mondialwinking

| RaDu_3067 a răspuns:

Mondial Metin2

| oOSkyTeamOo a răspuns (pentru RaDu_3067):

Mondial Metin2 nu mere... Bn daca ai altfel de Google, dar cu asta al nostru nu gasesti fiindca inteligentu de GM, GA etc l-o enervat sau lo apucat crizele nu stiu fiindca nu se vorbea in franceza sau engleza happy

| DrAgOsSsSs a răspuns (pentru RaDu_3067):

Nu mai merge mondial

| Parliteanu_Cristi_1996 a răspuns:

Mt2 tdl e cel mai tare!

| DrAgOsSsSs a răspuns:

Iti zic unu dar nu este cel mai tare din lume sa nu exageram poate pentru altii nu e cine stie ce Metin2Hammer

| DrAgOsSsSs a răspuns:

Hammer

| xTxTxTxTxTx a răspuns:

Ancearca extreme eu joc eu super atre rate 5000 bafta funta

Întrebări similare