anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este scopul jocului league of legends si separat la dota 2? imi poate explica cineva? happy

2 răspunsuri:
| Infraverde a răspuns:

LoL si Dota sunt doua MOBA-uri (Massive Online Battle Arena) similare. Jucatorii sunt plasati random in echipe de cate 5 si scopul e sa ajungi in baza celeilalte echipe si sa le distrugi turnul (Nexus in League of Legeds, in Dota nu am idee). Jucatorii sunt impartiti pe 3 lane-uri, adica pe niste traiectorii determinate pe harta. Top, middle si bottom. Adica poti sa ajungi la baza echipei adverse prin partea de Nord a hartii, pe mijloc, sau prin sud. La inceputul jocului fiecare jucator isi alege lane-ul. De obicei, unul dintre ei merge top, unul middle, doi bottom si unu jungle, adica oscileaza intre fiecare lane si isi ajuta co-echipierii. Fiecare jucator controleaza un erou. Adica un omulet. Si omuletul asta se bate cu alti omuleti din echipa adversa ca sa ajunga in baza si sa castige. E destul de simplu, la baza, insa sunt foarte multe lucruri de care trebuie sa tii cont. Daca vrei sa incepi sa joci, si LoL si Dota au tutoriale pentru incepatori in care iti explica absolut tot ce ai nevoie sa stii.
Spor la kill-uri.

| xlr8tncp a răspuns:

La League of Legends, jocul decurge asa: iti alegi un erou, vei fi 5 contra 5, iar pe harta vei gasi 3 drumuri(lane-uri): top, mid si bot. Poti merge pe oriunde, dar am inteles ca unii eroi sunt mai potriviti pentru anumite lane-uri. Dupa un anumit timpi apar si minionii care vin in ajutorul fiecarui erou. Scopul sa iti face cale libera pe un anumit lane distrugand cele doua turete de pe traseu(fara minioni nu ai cum sa le distrugi, turetele trag mai intai in minioni, apoi in eroi). Dupa ce ti-ai facut cale libera, mai sunt doua turete in baza echipei adverse, apoi se activeaza nexusul. Cine distruge prima nexusul a castigat. Nu joc acest joc, dar cam atat stiu despre el.

Întrebări similare