| lexu32 a întrebat:

Care imi explica si mie cum fac un magazin in metin2? ca am cautat pe net da nu am inteles cum se face. Cine imi explica mai bine are funda

3 răspunsuri:
| TroubleCrew a răspuns:

Sall,pai ca sa te faci magazin te duci la vanzatoarea de diverse si dai click dreapta pe ea.In inventar la ea are pe al nustiucatelea rand un pachetel (500 yang costa ) il cumperi si te duci uh cu caracteru un de vr sa faci magazinul in dai armura jos de pe tine (platosa, o pui in inventar) si dai click dreapta pe el, dupa acceia pui numele magazinului, dai ok si pui itemele care vr sa le vinzi. Sper ca te-am ajutat. Funda? big grin

| ErickEmil a răspuns:

Deci:prima data iti cumperi un manunchi pe la magazinul general cu 500 yang
Dupa aceea te duci in locul unde vrei sa faci magazin, iti pui armura in inventar(daca ai armura pe tine nu poti face magazin) si dai click stanga pe manunchi
Dupa aceea va aparea o caseta mica in care scrii numele magazinului de ex "marfa iefina" sau numele unu item pe care il vinzi de gen "otel+6 si nimfa+9" dupa aceea dai enter si o sa iti apara un spatiu ca la depozit in care pui ce vrei sa vinzi, dupa ce pui in item o sa iti apara o casuta in care scrii pretul da nu scrii "2kk" scrii "2.000.000" dupa ce fixezi preturiile dai enter si te faci masuta... astepti pana vine cineva dupa aceea dai click pe masa numele mesei tale si dai inchidere magazin pentru a iesi din masa... funda?

| XSPRITE a răspuns:

Pai te duci si cumperi manunchiul,sacul ala de la negustoarea de diverse,iti dai jos armura,dai click dreapta pe manunchi, scrii numele magazinului, iar apoi pui itemele pe care vr sa le scoti la vanzare pui pretul si gata