Pai cea mai buna "commbinatie" este: Aura-Iures-Vartej-Izbitura-Incizie
De ce?
Pai pentru ca asta ajuta atat in pvp, cat si in pvm.
Aura da un bonus de atac cu care se marec toate skilurile, de aceea trebuie prima
Iures mareste viteza de atac cat si viteza de miscare. Cu iures la m2-m3 deja nu mai lasi adversarul sa "respire"
Vartejul trebuie al treilea pentru ca... cu aura activa si un vartej la m deja iei destul de bine
Izbitura nu prea ajuta, de aceea este penultima. Inafara de faptul ca are stun si este greu de evitat...
Incizia tripla vine ultima pentru ca la un razboinic corp este esentiala viteza si este foarte important sa nu ratezi nici un skill. Incizia se pate evita foarte usor, chiar daca la P are atac imi amre ca vartejul.
A doua varianta este perfecta
Dovada? http://board.metin2.ro/......inic-corp/ --> partea cu magiile
Bafta:)
Fa-ti prima data aura pentru dmg-ul mare Aapoi vartej pentru un atac cu dmg mare apoi iures sa dai repede si dupa aia izbitura pentru ca nu ea nu are dmg mare. Funda pls
Pai sa-ti dau cateva sfaturi 1:aura pentru dmg 2:vartej tot dmg 3:izbitura pentru ca acei copii care se cred Bossu in metin nu stiu ce face izbitura. Izbitura are sansa de otrava si in + poate da de 2 ori dmg adica eu am lvl 54 si am M5 izbitura dau 1700 Dmg si 10% otravire si cate o dta mai prind inca o dta 1700 apoi iures si ultima izbitura deoarece e slaba rau urmeazami sfatul si ai sa vezi rezultatul tu dai funda la cine vrei dar raspunsul meu e mai bine primit findca am experienta nu joc toata ziua privat si cred ca sunt "bengos" Metinu.ro e oficial deci acela conteaza nu privatul
Aura (pentru DMG) Vartej (pentru DMg) Izbitura (pentru ca ai otravire si un mic secret poti sa dai de 2 ori acelasi dmg dintr-o lovitura 2 in 1 iures si incizie Bafta crede-ma stiu ce zic
Hai sa-ti dau eu cel mai bun sfat
Fate freate sura ca e cel mai bun caracter
Dar pentru intrebarea ta.Prima e Aura sabiei pentru a mentine DMG cu sabia apoi faci vartejul sabiei pentru un dmg mare apoi iuresul pentru avea o viteza de atac mare ca sa dai DMG cu aura si apoi izbitura pentru ca are si sansa de otravire si sansa necunostontei si prnzi si critic din cand in cand si ultima e incizia tripla aia e buna si asa nu prea creste atacu daca o faci M sau G decat cu cateva puncte de DMG (daca faci ce spun eu o sa faci ceva pe Mt2 ala, eu asa am facut pe toate metinurile si credemca ca nu m-am facut de ras pe sv ala, pe orce Mt care am jucat eram cunoscut in tot regatu) Bafta frate!