Amandoua sunt bune, dar eu aleg Play Station 3, deoarece sunt mai multe jocuri pentru el, cum ar fi Uncharted, Little Big Planet, Infamous, God Of War si altele. Majoritatea jucatorilor profesionisti folosesc Play Station 3, deoarece este mult mai cunoscut (avand si Ps2, PSP, PSVita). Internetul pe Play Station 3 este gratuit tot timpul dar pe Xbox360 trebuie sa platesti anual(sau lunar, nu mai tin minte). Play Station 3 are BlueRay, cu care poti vedea diferite filme, pe langa cele de DVD normal, ceea ce este inca un avantaj fata de X360, iar la partea cu grafica si cu capacitatea (memoria interna), amandoua sunt egale, de aceea este asa mare concurenta intre ele. Eu iti spun sa iti alegi Play Station 3, si eu am unul, daca iti cumperi, poti sa ma adaugi cu numele de pe TPU. Bafta!
Da, iti trebuie un TV cu HDMI, de cel putin 720p (De obicei plasma). Preferabil unul cu led pentru o experienta optima la diferite jocuri. Bafta!
Nu,nu iti trebuie TV cu HDMI merge conectat la orice TV, daca are mufa euroscat sau VGA, daca ai euroscat nu iti trebuie nicio mufa, cand cumperi consola iti da si un adaptor euroscat.
anonime95 întreabă: