Eu.http://padmak.de/
Nu te lasa influentat de limba de pe site, clientul e in engleza :D. Acolo ai toate versiunile pentru swtich bot. :D Funda;;)? Daca nu sti sa-l downloadezi sau sa-l foloseti add: biclea_andrei
M`ai ajutat si pe mine cu asta, mersi
Mane ti-am dat add ma cheama razvanboyr p Mess sper sa ma ajuti si p mine MS anticipat
Baga-ma in lista de mess eu is buzan.silviu si silviu.boss60. Mi-am facut mai multe id-uri credeam ca dai accept da tu.
Skype ai?
Nu mai am ca l-am sters... daca vrei baga-ma la mess pe silviu.boss60...
Http://www.speedyshare.com/AgKjh/AngelMetin2Bot.rar
Ultimul update aparut la angelbot facut de cei de la elitepvpers.
Mai nou tradehack merge pe majoritate privatelor cu clientul nou v3.
Dmg hack merge pe private si oficiale.
Tradehack nu merge pe oficiale.
Are de toate fishbot lvl bot drop hack teleport etc.
Nu are hack de yang nu exista asa ceva sau sa iti dea gm sau mai stiu eu ce porcarie viseaza unii.
Http://www.fileshare.ro/e31734532
FishBot,FarmBot,TradeHack[doar private],LureHack,TeleportHack[doar private], SpamBot, SwitchBot.
Http://www.fileshare.ro/e30149446 Este facut de banjo pentru ro are de toate. Ceea ce il face special este ca pe private functioneaza si 3x dmg si trade hack. Sper ca te-am ajutat.
Am eu in toate limbele da merge la topate metinele private da sa naibe hack shield da add contul meu de yahoo messenger Andrei. dascal2011@yahoo.com
Poti sa ma ajuti si pe mine sa Downloadez Switch-Bot By Padmak? Nu ma descurc add tequilla_lov3r@yahoo.com Daca vr )
Metin2Rh - PvP Clasic
Metin2 Tenerife
Ba care imi zice si mie un hack de metin 2 ro fratilor da sa mearga va rog dau funda