| SelenaTpu a întrebat:

Care sunt joucrile pe PC care v-au placut cel mai mult? Vechi si noi

Răspuns Câştigător
| OmBanal33 a răspuns:

Buna intrebare, am sa scriu ce imi amintesc eu acum:
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto 4
Test Drive Unlimited 2
Mafia 2
DownTown Run
Re-Volt
Return to Castle Wolfenstein
Wolfenstein Enemy Territory
CS 1.6
Half-Life
Trials Evolution
Ford Racing 2 / 3
FlatOut 1
Dirt 2
Dirt 3
Driver San Francisco
F.E.A.R. 1
F.E.A.R. 2
Grid Autosport
Need for Speed Porche Unleashed
Need for Speed Underground 2
Need for Speed Hot Pursuit
Need for Speed World
Battlefield Play4Free
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Black Ops 1
Project Torque
Saints Row 3
Trackmania Nations
Trackmania United
Donald Duck Quack Attack (Cred)
Santa Clauss Rampage (Cred)
Dark Orbit
Sims 2
Roller Coaster Tycoon 2 / 3
Roblox
Comix Zone
Mario
Tetris
Pac-Man
Quake 3 Arena
Sherwood Dungeon
Medal of Honor Pacific Assault
Un Delta Force dar nu mai stiu cum se numea
Worms 3D
18 Wheels of Steel Haulin
Nascar Racers
Atomic Bomberman
Blur
Motocross Madness 2
World Tour Kart (Cred)
Wrestling Mpire 2008
Crazy Taxi
Cross Racing Championship
Pure
Hang-On
Monster Truck Nitro
RC Laser Warrior
Pet Racer

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Hercules, Warcraft 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Call Of Duty 1, NFS le jucam de placere, de fun.
Jucam fifa 2002, 2005, 2006, geniale jocuri dar si mai geniale au fost Fifa 2007 si Fifa 2008...cat m-am implicat eu emotional in astea 2. Dadusem de internet si astea 2 erau primele editii care puteau fi jucate online, adica sa joci contra altor playeri nu doar cu pc-ul, se faceau campionate intre diferiti playeri din toate colturile lumii, puteai castiga premii, bani, m-am bagat si eu si am fost destul de aproape sa castig campionate, era greu tare pentru ca jucai cu cei mai buni dintre cei mai buni, devenisem obsedat de fifa 2007 cand m-am inscris in campionate, petreceam ore in sir, imi studiam adversarii, nopti pierdute, imi faceam strategii sa-i bat, uneori imi iesea, alteori nu, cert e ca rupeam jocul si aveam zile cand bateam tot, zile cand pierdeam, eram foarte competitiv si ma luam la tranta cu cei mai buni din joc, turci, rusi si aia care mai erau care erau foarte buni, ieseau niste meciuri cu unii, efectiv interzise cardiacilor, tensionate rau, stranse si nebune. Castigasem si eu niste cupe pe acolo dar nu campionatul care era cel mai important, urcam in rank. Era cel mai enervant joc, cei care au jucat stiu ce zic, ce vremuri...cum trece timpul.

| NLS a răspuns:

Nu am avut niciodată rabdare sa ma joc, ma mai uitam în schimb la frate-meu.

Am terminat totuși Prince of Persia (incepand cu Sands of Time), MaxPayne 1 și 2, si Diablo II (acum ma mai delectez cu remastered) si III.
Si din moment ce mi-am făcut curaj sa le încerc, banuiesc ca a fost din placere.

| Florentina9210 a răspuns:

NFS. Jocul copilăriei?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

De pe vreme cand ma jucam pe PC, preferatele mele erau Minecraft, Reksio(din copilaria mea), seria Far Cry, Assasin's Creed, Mass Effect si mi-au mai placut jocurile horror indie.

| WhatsAppMessenger a răspuns:

Bad rats!

Întrebări similare