| KrisizZ a întrebat:

Care windows credeti ca este mai bun pentru jocuri pe PC (gta sa, nfs, etc.)? Windows 7 sau Vista?
Daca stiti spuneti de ce, dau finda

Răspuns Câştigător
| Capota a răspuns:

Windows 7 e mai bun din toate privintele decat windows vista:
1. pe vista nu o sa-ti mearga jocurile astea, pentru ca vista nu are drivere pentru majoritatea jocurilor.
2. consuma MULTE resurse INUTIL.
3. win 7 iti ia din ram si baga la videowinking deci..performante mai bune(dar nu cine stie ce) in jocwinking. bafta

| KodrutZ a răspuns (pentru Capota):

Vista e de cacao, insa tu esti complet pe linga subiect.
1. No ***? Cam orice componenta a fost lansata inainte de Vista are drivere si pentru Vista, si pentru 7.
2. Daca ai calculator de Vista, ai si de 7, si invers. Daca vrei jocuri in 7/Vista cu 2 GB de ram, atunci esti idiot.
3. Serios? Poti sa ai si 7 GB de memorie video, daca ai o placa de doi lei, tot aia e. Plus ca memoria sistemului e mult mai lenta ca cea video dedicata, dar cred ca deja te doare capul sa intelegi asa ceva...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7, pentru ca ocupa ceva mai putine resurse, si automat raman mai multe pentru joc.

| KLiNK a răspuns:

7 e mai bun. Daca iti iei vista o sa fii dezamagit total. Pentru mine XP este un os specializat in jocuri big grin.

| KodrutZ a răspuns (pentru KLiNK):

Specializat in jocuri doar ca nu stie DX 10 sau DX 11. A, si daca cumva ai SSD, nu stie nici TRIM. Si managementul memoriei e la pamint. In rest, e specializat in jocuri de nu se mai poate. Doar de aia e bazat pe nucleul de Windows NT, care era fix pentru servere/mediul business facut.

| bogdanRazvan a răspuns:

Windows 7 deoare la windows vista iti trebuie nisste cerinte de sistem mai mari!
Eu am avut Wisndows vista si mai ales se blocheaza des!

Sper ca te-am ajutat!winking