Stii cum e treaba cu intrebarea asta legata de "cel mai bun windows pentru gaming"? Parerile mereu vor fi impartite. Eu spre exemplu folosesc, de cand a aparut update-ul, Windows 10, pentru jocuri, filme, multimedia, office, programare, photoshop, editari video, si altele, si nu am avut deloc probleme, fara sa ii dau vreun reinstall de atunci pana in momentul de fata. In jocuri, pentru ca asta e subiectul principal aici, chiar l-am forjat, pot spune, cu o gramada de jocuri si sesiuni lungi de jucat, si nu am avut nici macar odata erori sau alte probleme legate de windows. Mie sincer, Win10, mi se pare cel mai stabil si mai "light" windows pana in momentul actual, si ti-l recomand cu drag pentru orice vrei sa faci pe calculator. Duce fara probleme, bineinteles cu toate driverele si actualizarile facute la zi, orice ii pui in fata. Tu poate nu esti/nu o sa fii de aceeasi parere cu mine, dar ca sa aflii totusi care este cel mai bun sistem de operare pentru jocuri nu ai decat sa iei si sa incerci serios sistemul in care ai cea mai mare incredere. Bafta.
Dintre 7 și Vista clar e mai bun 7, pentru că a fost printre cele mai bune windows-uri iar vista printre cele mai proaste. Windows 7 suportă și mai multe programe și jocuri, și oricum din preferințe personale tot 7 (sau 8.1) aș alege.
Salut windowsul nu afectează performanta jocului aproape deloc. Și când spun aproape vreau sa spun ca 1 fps chiar nu contează.
zurghii întreabă:
andrei9834 întreabă:
Alex324 întreabă: