De crescut ai putea sa-ti iei un corn+9 cu medie 30+ pietrat+4 pvm Merita daca esti transformat Macar g6-7 sa faci la tranformare ca pana acolo creste dmg-ul si la P mi se pare ca ai 30 de minute transformat. Rupi v3-ul
La transformare presupun ca ai G daca te cresti doar transformat. Cred ca e bine daca iei 4-5 milioane pe el
Deci am G1 la ambuscada, pumnal rulant si atac fulger si M6 la nor otravito, iteme recunosc fara bonusuri am asa colier 2k pv abanosi+9 argint+9 full ebonite si argint ( nu ma simt bine daca are ebonite ) cizme de 29+5 cu 1, 5k pv si armura am doar de crescut (transformat ) leval9 2k pv coif+5 si 8% otravire si arma e in constructie momentan doar dragoane +7 cu patrunderi+3 si mai am cateva chesti de adaugare al cincilea bonus cam atat as dori sa stiu cam cat valoreaza.
Da am si la transformare G2 dupa 3 saptamani in care au esuat toate cartile transformare experta ...nu il mai vand... astept sa vad cum bat cu bonusuri si P la 86 si apoi cred ca o sa il vand poate pe mai mult