anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut jocul Delta Force, dar nu stiu ce versiune a carui descriere apare in continuare, cine joaca jocul sau stie este rugat sa imi posteze aici raspuns:

de mult timp caut un joc shooter si nu il gasesc pentru ca nu mai stiu cum se numeste.jocul incepe aratand un avion care aterizeaza intr-un desert si din avion iese soldatul meu + inca un soldat care este cu mine.cum cobori din avion vezi un fel de cetate cu ziduri din caramizi unde trebuie sa intri pe o poarta mare pe care nu o poti deschide dar langa acea poarta se afla o usa din lemn si in spatele acelei usi este un inamic pe care il impusti si intri in (cetate) acolo sunt blocuri din zid-uri care nu au geamuri sunt facute doar din caramizi galbene si intri in camere iti iei gloante etc.si inamicii sunt niste talibani care seama cu osama bin laden dar nu toti inamicii. apoi dupa ce termini prima misiune pleci cu o masina inapoi. apoi urmeaza o alta misiune dar nu in desert. daca isi mai aminteste careva de acest joc cum se numeste sa-mi dea un raspuns si mie.am scris pe mai multe site-uri care au forumuri de discutii dar nimic.astept raspunsuri...

1 răspuns:
| RELIABLE a răspuns:

Delta force black hawk down incearca.