| Girly97 a întrebat:

Caut jucatori buni de League of Legends pentru ca m-am saturat sa joc cu botii! Joc din august 2014, am level 14 si mainul meu e Zed, pe care planuiesc sa il cumpar. Desi sunt incepatoare, nu sunt DELOC noob si chiar joc foarte bine cu anumiti campioni (Annie, Ashe, Garen, Nidalae, Corki si multi altii) si nimeni nu vrea sa joace cu mine! Daca nu gasesc macar un prieten care sa joace cu mine cu mare placere, ma las de League of Legends! Cine vrea sa ma adauge, numele meu e "Bibi12".

3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Tu joci din august 2014 si ai abia level 14? Se vede ca joci mai mult de ogramada. Nu mai juca cu botii ca degeaba joci, invata sa joci standard deocamdata ca sa inveti sa joci bine pe viitor, cumpara rune si nu poti zice ca Zed e mainul tau daca il joci doar cand e la rotatie. Joc din sezonul 2.

| Girly97 explică (pentru RobertMoon):

Eu vorbesc serios cand spun ca Zed este mainul meu! Nici nu stii cate killuri fac cu el! Uite, eu sunt incepatoare, dar NU sunt noob! Despre ce rune vorbesc toti oamenii astia? Voi ati auzit ca aici in Romania se VORBESTE romana?

| darkwisper a răspuns:

Nordic si est sau EU Vest?