25.83.146.67 e hamanchi distractiv poate intra oricine nume hamanchi AntiAll3 parola 123 sau AntiAll4 AntiAll5 pana la 10 AntiAll10 la toate parola 123 am facut mai multe pentru a avea mai mult loc.
Eu stiu un sv de minecraft, dar inca lucram la forum si la sv pentru constructii sv ip:93.120.80.227 la ora 21:00 event
Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!
>> minecraftcodes.me
Baga id denismister, am eu un server, mapa noua, cladiri multe si mari, tot super tare, daca vrei primesti si op vorbim pe mess daca vrei
Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!
>> minecraftcodes.me
AVRnet.ro:25565 e nou, deschis de mai putin de o saptamana, avem multe pluginuri frumoase si un spawn foarte epic . Dar avea cativa playerii. Va asteptam!
Doru,permitemi sa-ti spun un server de minecarft(pe survival fara hamachi) Ip:craftersland.zapto.org.Enjoi!
Avrnet.ro:25565 avem un spawn frumos, parcele de cumparat, shop (piata), shopkeepers, staff calumea, etc! Te asteptam.
5.9.240.4 ie sv bun dar warp nu sunt gata si avem devoie de ajutor ie recent svdechis si puteti lua mai multe minereuri
Pe acest site ai o groaza de servere. Ai de unde alege :http://www.gametracker.com/search/_all/RO/?query=mc fundita?:D
95.77.212.87 este fain! imi place se dau grade, printre primii playeri, eventuri zilnice... etc, e smecher! RECOMAND
Si eu caut servare de minecraft beta 1.8.1.Daca sti tu un server care sa imi mearga ati zic si eu un server de minecraft multiplayer romanesc
Vrei un sv de minecraft romanesc multiplayer? Doar la mine gasesti intra intra intra pe mcwtf.serveftp.com:25565,,,,doar aici gasesti jucatori experimentati si admini super de treaba cu eventuri super misto deci nu ezitati si intrati!
Scrie servere de minecraft romanesti si ce versiune ai se dai unde scrie servere an romana
roberto987seby întreabă: