| andreigroza19 a întrebat:

Caut SV de metin PVM otele la npc arme 65 exp fast si yang rapid exceptie servere care au autopatcher musicinstructor

3 răspunsuri:
| andreigroza19 explică:

Stiu dinamikul...am un sura de 94. Da nu a mers prea bine in ultima vreme

| Scarlettt a răspuns:

Metin2 dinamik e si roman are si king la magazin e super misto!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca si tu Mijagi-MJ3 (scrii in google Mijagi MT2).Eu am un war de 183 si un ninja de 120.Max lvl 255. Exp:5000%,yang:5000%,fierar:100% orice,bonusuri in NPC,papuci, ajutor pentru lv 1, masca emotiei,rib, fms, pfn (la 999.999 yang), la lv 5 aduni cam 20kk.Kinguri,iteme si arme epice de pe net (GM face event cu 5000-6000 de monede in item-shop aproape in fiecare luna,animale mutante,modificate, colorate, la pescar pietre )la pescar pietre+2(20k),Undita +20(2kk),frizuri,Skilurile la P le faci cu niste pietre care cad la metinele de langa pescar (regenbogenstein)
Serverul e online tot timpul, e sv german dar mai mult sunt romani pe albastru(eu sunt rosu).In depozit sunt 3 inventare, la neg.de armuri sunt :scut rotund de 41, armuri de toate caracterele de nivelurile:26, 48,61.Mie imi place f mult sv.E placut, eu il joc de 1 an. Sper sa iti placa.PSS.Sv-ul e cu client, nu-i cu hamachi. Funda plzz