Ba este din cauza sistemului ( ca de n-ar fi de acolo nu ai avea deloc, de exemplu daca ai avea un i7 si un gtx 680, nu trebuie neaparat sa ai asa ceva, doar informativ ). Este intr-o oarecare masura normal sa ai lag, asta insemnand ca frameurile nu scad sub 30 ( daca scad spre 25 deja se vede nasol jocul ). Oricum, YT are limita de frame-uri 30, dar tu in joc cu cat ai mai multe cu atat mai bine. La video-uri cred ca poti sa rezolvi problema 480p cu Sony Vegas. Sunt niste setari care in care poti opta pentru rezolutie.
Ba,am lag deaorece filmez, 2 vad ca ai poza cu Call of Duty ghosts, deci iti insulti jocul preferat deoarece am si Mw3, plus ca tu nici nu faci asa ceva, asa ca taci!
Man, cam are dreptate, fara suparare. Eu nu te insult, ca sincer habarn-am cine esti . In schimb iti dau niste sfaturi. Daca vrei sa ai un channel serios de Gaming, in primul rand nu faci video-uri in calitate proasta. Dupa, daca ai lag, mai bine nu faci video! Fa rost de niste bani pentru un RIG calumea. Posteaza-ti informatii despre sistem pe channel. Fa-ti un intro personalizat. La orice video posteaza-ti sistemul, cu ce filmezi, si care sunt frame-urile curente in timpul filmarii, si pe cele pe care le ai atunci cand nu filmezi.
Bafta. Daca mai ai nevoie sau mai vrei idei, am destule .
Pai nu e din cauza sistemului ca am lag,cand nu filmez nu am deloc lag, dar cand filmez, si am incercat cu toata alea de filamare bandicam, fraps, cam studio si la fel
Si nu am la unele am 720 HP, dar la unele 480 si nu stiu de ce...
Ok,multumesc
Ba este din cauza sistemului ( ca de n-ar fi de acolo nu ai avea deloc, de exemplu daca ai avea un i7 si un gtx 680, nu trebuie neaparat sa ai asa ceva, doar informativ ). Este intr-o oarecare masura normal sa ai lag, asta insemnand ca frameurile nu scad sub 30 ( daca scad spre 25 deja se vede nasol jocul ). Oricum, YT are limita de frame-uri 30, dar tu in joc cu cat ai mai multe cu atat mai bine. La video-uri cred ca poti sa rezolvi problema 480p cu Sony Vegas. Sunt niste setari care in care poti opta pentru rezolutie.
anonim_4396 întreabă: