anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna 30ms(Ping) Funda:X
ma refer la mersi(are ceva legatura cu lagu?)

Răspuns Câştigător
| Raducu95 a răspuns:

Da,e foarte mult 990

2 răspunsuri:
| Raducu95 a răspuns:

- ping-ul iti masoara viteza cu care calculatorul tau comunica cu server-ul. Este timpul in milisecunde in care un pachet de date este trimis de calculatorul tau catre alt calculator si apoi este retransmis de catre acesta catre tine. Cu cat este mai mic cu atat viteza comunicatiei este mai mare (cei care sunt guru in calculatoare sa-mi scuze exprimarea). Sunt servere speciale pentru cei cu viteze mici de conectare si care nu accepta un ping mic si te dau afara, dar majoritatea sunt pentru cei cu pinguri oneste. Deci poti primi kick si daca ai viteza prea mare.
- ping-ul il poti micsora alegand o alta solutie de conectare: ISDN, DSL, ADSL sau Cable (RDS rules!). Daca nu, poti incerca sa te conectezi la un alt server (cel mai bine unul romanesc) cu care sa ai un ping mai mic.
- daca spui ca ai IP dedicat trag concluzia ca ai conexiune prin Cablu. Si atunci e de mirare ca ai primit mesaj ca ai ping-ul prea mare.
Nu sunt sigur dar cred ca daca imi dai IP-ul tau as putea sa-l setez la mine pe calculator si sa-ti folosesc MB-tii tai. Cu conditia sa fim legati la acelasi nod al retelei RDS (in ipoteza ca ai Cablu).

ps : 30ms = 30mb pe secunda

| AN0NIN a răspuns (pentru Raducu95):

Jocu ala e din america, e mult 30ms? am vazut multi cu 990ms:o

| Raducu95 a răspuns (pentru AN0NIN):

Da,e foarte mult 990

Întrebări similare