Un farmer adica sa ai un cont mai mic cu care sa spargi pietre sau sa il folosesti in scopul de a obtine diferite iteme De ex iti faci un cont si stai cu el la pietre metin de lv 35 pentru pietre si carti in timp ce pe contul cel mare iti vezi linistit de alta treaba sper ca ai inteles esentialul
Poti sta pe doua caractere in acelasi timp?
Bineinteles
Cum pot face asta, daca nu te superi?
P.S. Vad ca esti foarte priceput in ceea ce priveste Metin2 RO! As avea o multime de intrebari ca sa-ti pun, daca nu te superi!
Mai stiu cate ceva in mai 2010 m-am lasat de metin2 ro aveam lv 74 pe lupus...s-au schimbat multe de atunci
Eu m-am lasat tot prin mai, anul asta. Aveam lvl 40 ( mic, stiu :$ ) pe Aries Jinno! Si acum vreau sa joc din nou, dar nu merge sa instalez jocul! Sigur s-au schimbat multe.
Farmerul e samanul. i se spune asa din cauza ca poate sa dea buff ( adica sasi foloseasca puterile lui pe alti jucatori ca sa le creasca si lor puterile). Dar unui saman nu i se spune farmer decat daca da buffu( mai sant si rahati care nu o fac daca ii rogi de parca ti lear da de tot, ma rog ei o fac daca ii cresti).In concluzie farmerul e samanul. Sper ca ai inteles.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: