| radu7osanu a întrebat:

Ce inseamna Steam Rip?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Steam Rip e un joc de $5. Este un joc de impuscaturi. Vezi mai multe aici: http://store.steampowered.com/app/318100/

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Întrebarea e veche și nu a fost declarat cu fundă răspunsul tău deși e singurul...Deci cred că îmi permit să îți răspund aici căci copilul mi-a dat block. Păi e bine să încerci, să vezi că poate se dumirește. De asemenea eram curios să văd ce zice în primă fază. Nu știu, eu nu pot fi așa indiferent și găsesc unele moduri de a gândi deranjante, inconfortabile căci totuși e o realitate că conviețuiesc cu astfel de oameni, că interacționez cu ei fără să știu neapărat ceea ce au în cap și că dacă nu sunt deja majori, ei reprezintă viitorul, ei ar trebui să fie următorii stâlpi care să susțină societatea când colo se gândesc cum să se remarce prin infracțiuni că e mult prea de turmă și plictisitor să respecți legea. Păi dacă nu ești în stare să te remarci în societate prin a nu îi încălca regulile asta înseamnă că e o problemă la tine. Era de așteptat că sunt și copii și chiar și oameni așa dar cum am zis, când văd, mă deranjează. Încă nu pot rămâne rece la așa ceva. Dacă cineva i-ar închide undeva, cum e orașul ăla din Rusia înconjurat de garduri și păzit, atunci nu m-aș mai obosi. happy De asemenea nu am de unde să îi cunosc pe ei și ideile lor dinainte(deși e clar că asemenea concluzii au un temei idiot de idei, totuși îmi place să cred că au anumite motive, anumită logică de au ajuns la acea concluzie).

1 răspuns:
Întrebări similare