Iti trebuie itm cu int cum e si la hammer acolo da cate 1000 int pentru sura e foarte bun int al 2 lea este sa-ti pui anti sura si anti ninja deoarcee caracterele actestea sunt printre celel mai populate iti trebuie semi-om si patrunzatoare si de favorabil magiileee pe magi
Eu zic ca Hamyx dar sa incerci si niste semi om-hh si seturi adica bonusuri de 6/7 Sansa aparare anti... si Tare impotriva. Si dragos daca pui doar int esti praf.Eu stau sa imi intra cateodata pe iteme si cateva ore ) numa sa intre PV critic int si hh
Deci
1 ) Iteme cu INT (Intelect - Inteligenta) pentru a creste atacul magic si puterea skillurilor, ar fi bine sa bagi pe toate itemele INT max
2) Iei magiile de PVP pentru sura adic SuraBM (Sura Black Magic - Sura Magie Neagra )
3) Iti pui pietre pe arma full PVP
4) Ca sa nu te bata alti de lv mai mare bine ar fi sa ai aparare WAR / SURA / NINJA / SHAMAN (Da sa nu uiti sa pui ANTI - WAR, NINJA, SHAMAN )
5) Incearca totusi si sa faci lv mare pentru ca mai cresc skillurile si dai atac mai mare ^_^
6) Si app SuraBM poate ajunge in scurt timp cel mai bun caracter PVP
7) Funda ? ^^
Ma in hammer nu conteaza aram cunteaza bonsurile pe care le ai de exemplu la sura tr foarte multa inteligenta