Battlefield 3 are grafica tare dar iti trebuie si calculator bun si apare pe 25 oct 2011 iar call of duty mw3 apare pe 15 nov 2011 si are o grafica buna si multe moduri de multi si cu boti ca modul survive in care iti cumperi arme si tot felul de chesti. eu cred ca call of duty m3 e mai tare cu 10 % la sute dacet battlefield 3
Battlefield 3 are grafica tare dar iti trebuie si calculator bun si apare pe 25 oct 2011 iar call of duty mw3 apare pe 15 nov 2011 si are o grafica buna si multe moduri de multi si cu boti ca modul survive in care iti cumperi arme si tot felul de chesti. eu cred ca call of duty m3 e mai tare cu 10 % la sute dacet battlefield 3
Yo mil luam pe ps3 oricum nu conteaza calc. Ideea e in general codurile au un story foarte misto si tot felul de chesti gen survival, dar mw2, black ops si mw3 au aproape aceeiasi grafica, dar battlefiled 3 e cu totul schimbat fata de battlefiled 2 sau bad company 2, si grafica e forte misto, multiplayeru la fel, dar nu au gameplayul unui cod, nu stiutiu ce sa aleg, mai vreau commuri, dau fundita