| Deknar a întrebat:

Ce jocuri aventura, RPG stiti. sa fie mai noi de ex din 2007 in coace... dau funda la raspunsul cu cel mai bun joc

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Gothic 3
Gothic 4 Arcania
Risen 2
Witcher 2 Assassins of Kings
Elder Scrolls Skyrim
Elder Scrolls Oblivion
Mass Effect 2
Fallout New Vegas

| Deknar explică (pentru Andrei7520152):

Witcher skyrim risen cred ca numi merg...as vrea sa descarc fallout... la gothic 3 nu ma pricep. spune-mi merita sa descarc Fallout?

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Deknar):

Lol habar n'am, e putin probabil sa-ti mearga new vegas daca nu poti sa rulezi Skyrim sau Risen. gothic 1/2 iti va mere sigur. eu ti le recomand, trebuie doar sa te prinzi de schema cu tastele si in rest jocul e foarte ok. daca n'ai pretentii la grafica, ai putea sa te joci Diablo 1/2 sau Nox, vezi imaginea
http://2.bp.blogspot.com/......00/nox.JPG

ar mai fi Vampire Masquerade Bloodlines
http://www.youtube.com/watch?v=IiUzczwZfZE&feature=relmfu
e superb jocul asta dar are un sistem combat oribil, si e foarte greu sa'l treci fara sa folosesti cheaturi sau macar un walkthrough

| Deknar explică (pentru Andrei7520152):

Toate sunt bune la mine numai ca placa video e varza..am un nVIDIA geforce 7600 GS 512 Mb
in rest sunt bune. ce placa video miai recomanda ca sa imi mearga toate jocurile pe care leai zis tu fara probleme grafice?

7 răspunsuri:
| ComputerGeek a răspuns:

Depinde ce fel de joc cauti: free2play, pay2play, subscription based.

Oricum, eu lucrez la un blog de jocuri, roman. www.top-mmo.net

Avem trei bloguri, unul dintre ele este dedicat listarii jocurilor, sunt sigur ca vei gasi ceva ce iti place pe-acolo.;)

| Deknar explică (pentru ComputerGeek):

Nu mmo..nu online..astea sunt mai mult pay2play! Free2play as vrea

| axel_9486 a răspuns:

Pai sunt multe:shogun 2, starcraft 2, fable 3, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Elder Scrolls V: Skyrim, Trine 2, Assassin’s Creed: Revelations, Modern Warfare 3, Battlefield 3, Uncharted 3, Gears of War 3, Warhammer 40. 000: Space Marine, Resistance 3, Dead Island, Call of Juarez the Cartel, F3AR, Duke Nukem Forever, preferatul meu:Alice: Madness Returns, Portal 2, Operation Flashpoint Red River, Crysis 2, Dragon Age 2.
P. S:nu sunt toate de strategie sau RPG, dar sunt jocurile mele preferate si sigur o sa-ti placa si tie macar 5 de aici.Problema este sa-ti mearga! Sa nu uit ca ti-am dat si unele jocuri care nu sunt pe PC, au doar varianta pentru WII sau PS3 sau XBOX360 dar daca nu ai nici un fel de consola, mai mult de trei sferturi din ce ti-am dat e pentru PC. Spor la jucatbig grin!

| Deknar explică (pentru axel_9486):

Dead Island L-am jucat pare misto ...mw 3 bf 3 numi merg... Revelations l-am jucat. Bun joc! o sa incerc jocurile tale. daca o sa mi placa o sa iti ofer funda!

Întrebări similare