| Eric1609 a întrebat:

Ce jocuri bune stiti pentru pc ul meu? Am CPU: AMD Sempron(tm) Processor 2800+ CPU SPEED:1. 6GHz RAM:256MB OS:: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600) VIDEO CARD:RADEON 9200 PRO AGP (0x5960) PIXEL SHARDER VERSION:1.4 VERTEX SHARDER VERSION:1.1 DEDICATED VIDEO RAM:384MB SOUND CARD:SoundMAX Integrated Digital Audio SI FREE DISK SPACE 59.7GB! Daca stiti un joc de pc sau un joc emulat care sa mearga pe pc si sa fie bune plz spuneti mi si mie! Dau funda celui mai bun joc!

Răspuns Câştigător
| IAliveInHell a răspuns:

Is mai multe si toate o sa iti mearga, iti garantezbig grinarkensang,Shaya,Last Chaos,Brawl Busters, Dynasty Warriors, Asassins creed, Prince of Persia (Sands of time, The warrior whittin, The two thrones, the forgetten sands) ultimu ii cel mai tare, si mai era unu da nu-l mai stiu dar daca le treci pe astea de plictisesti numa incercand, Archlord, Wolf Team.Alt ceva nu mai stiu decat daca vrei ceva seriale triilers, Drame etc. astea iti mai dau.Altceva n-am. Sper ca ti-am fost de folos

4 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Prosti pe acest site.

Ma refer la cei care raspund fara sa aiba habar despre ce vorbesc desigur.

Calculatorul tau este cam vechi, asa e. Placile video AGP nu se mai fabrica din 2005 incoace daca nu ma insel. Iti recomand sa cumperi un PC ceva mai nou, chiar si second hand, cat mai curand.

Cat despre jocuri, da, am o lista cu jocuri vechi care sigur, %100 iti vor functiona pe o placa video AGP.

btw jocuri au existat intotdeauna, deci sigur gasesti ceva, oricat de vechi/slab ti-ar fi calcul. Vezi lista mea de jocuri de aici:

http://www.tpu.ro/......ie-mmorpg/

bafta.

| ElectrickFunny a răspuns:

Cam slabut PC single-core de 1.6, si ram 256 mb?
De cand ai Pc-ul? De pe vremea bunicilor?
Nu vreau sa fiu rau dar e timpul sa il schimbi.
Jocuri de prin 2008 in sus nu o sa iti mearga de loc, poti juca numai emulatoare...

| Eric1609 explică (pentru ElectrickFunny):

As vrea sa l schimb da imi permit acum poate ca in viitor o sa mi iau unul mai nou!

| heLpFormExXx a răspuns:

Descarca counter Strike il instalezi intri in counter si dai la consola si scrii : connect cs.rlz.ro