GTA 4, Saints row 2, Spiderman web of shadows etc... Exista foarte multe daca stii unde sa cauti aici gasesti cu galeata + Ce gen vrei + Download(Descarcare) :
http://www.downloadjocuripc.com/
Succes, Funda?! :D
Sincer,nu stiu....Cum pot afla?
Daca ai windows xp intra in start>>run>>scrii dxdiag >>dai la Display>>si zice cum se numeste si de cat e
Iar daca ai windows 7 dai start>>scrii dxdiag >>iar mai departe e la fel ca la xp.
Prostii, nu conteaza, poti sa o faci si de 1 GB, tot vai de steaua ei ramine. Nu te chinui sa joci jocuri cu ea, mai mult iti faci singe rau. Ia si munceste, fa un ban si ia alta placa video. P.S. Si eu sint in aceeasi situatie, folosesc integrata de pe procesor - i3 2120 si crede-ma ca stiu ce zic. Odata ce ai avut o placa video decenta, cu IGP e ca si cum te-ai duce sa f*%i capre dupa ce ai avut-o pe Jessica Alba.
Cu placa video integrata de pe procesoarele alea de prin 2007-08 nu o sa-ti mearga multe jocuri in afara de cs, sa zice si gta:sa dar nu cred asa ca nu le mai dati aici jocuri ca gta4, saints row 2, 3 ca nu o sa-i mearga
Cu placa video integrata de pe procesoarele alea de prin 2007-08 nu o sa-ti mearga multe jocuri in afara de cs, sa zice si gta:sa dar nu cred asa ca nu le mai dati aici jocuri ca gta4, saints row 2, 3 ca nu o sa-i mearga, si inca ceva nu recomand site-ul downloadjocuripc.com,mai bine cautati pe google, tpb.com