| Anonimul3315 a întrebat:

Ce jocuri gen Battlefield stiti in afara de call of duty? Dar daca se poate sa fie normal. Prin normal ma refer ca Battlefield adica cu oameni, razboi uman. Nu cu extraterestri. Si sa fie in epoca contemporana.

Răspuns Câştigător
| Alex1997fun a răspuns:

Cred că Medal of Honor-Warfighter este un joc care se apropie foarte mult de cele două jocuri enumerate mai sus.
În toţi anii aceştia, doar 3 serii de jocuri au dominat piaţa aşa-zisului "război computerizat":seria Battlefield, seria COD şi seria MOH. Dacă greşesc, să nu eziţi să mă contrazici!

Sper că te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| 98Enigma a răspuns:

In primul rand : Battlefield nu seamana cu Call of Duty in afara ce e shooter...Dar daca vrei un joc jen Battlefield incearca Medal of Honnor Warfighter sau Medoal of Honnor 2010, seamana foarte mult + ca le face aceeasi companie...

| Teo4ro a răspuns:

Pe tema Modern Warfare sunt doar 3 titluri Battlefield (care incepe sa o dea in SF), COD (care de asemenea incepe sa o dea in SF) si Medal of Honor Warfighter. Sniper Ghost Warrior se incadreaza de asemenea in categoria asta. Un alt titlu, dar asta nu prea intra la categoria razboi ar fi Farcry 3, unde nu se intampla nimic SF, dar ai parte de o experienta de gameplay interesanta zic eu.