BDO, Far Cry 5, Quake Champions(oarecum), The Crew 2, Monster Hunter World (ma bate gandu' sa-l cumpar e prea genial), No Man's Sky (are update nou si chiar este ceva. dupa atata timp), The Witcher 3: Wild Hunt (chiar daca a fost lansat in 2015 inca ma joc, l-am terminat o data, acum il mai am si pe steam si vrau sa il mai termin odata, daca ii pui moduri poti sa zici imediat ca este IRL..doar ca trebuie placa video..adevarata), mai sunt dar poate iti plac cele de mai sus.
Multumesc mult. XOXO
Eu nu ti-as recomanda momentan sa iti iei Monster Hunter World momentan, din cate am inteles co-op ii de tot rasu pe PC.
Daca ii numa pentru singleplayer, go for it.
Thanks
" Cu grafica "?
Toate jocurile au grafica ( mai putin cele text-based din '70 ).
Technic vorbind, tot ce se vede este "grafica".
"În utilizarea contemporană poate include chiar o reprezentare grafică a datelor, cum ar fi în proiectarea asistată de calculator. Imaginile care sunt generate de un calculator sunt numite acum: grafica pe calculator. Exemple sunt fotografiile, desenele, grafice, diagrame, simboluri, desene geometrice, hărți, desene tehnice sau alte imagini, etc"
Sursa : Wikipedia
Din pacate, gogomănia dumneavoastra are harul de a fi asiduă.
Assassin's Creed Origins, Syndicate
Assassin's Creed Odyssey ( Apare in octombrie)
Far Cry 5, dar si 4, ba chiar si Primal
Middle Earth : Shadow of War
Batman Arkham Knight ( foloseste optiunile Nvidia )
The Witcher 3 ( cu moduri, dar si fara e top )
The Elders Scrolls: Skyrim ( ia-ti un enb, nu cred ca exista vreun joc mai fotogenic ca modurile de skyrim )
Rise of the Tomb Raider
Horiatud întreabă: