| andrei_2591 a întrebat:

Ce jocuri merg pe javra asta de pc, are win xp si Intel celeron d (315) 2.27, 700 mb ram ddr1, placa video unichrome pro igp de 64 mb integrata Sistem pe 32-bit. JOCURI FARA LAG SI SA FIE SHOOTER
Funda

Răspuns Câştigător
| KLiNK a răspuns:

Un shooter care ti-l pot recomanda este Half Life. Altceva nu imi mai vine in minte. Placa ta video tine sistemul pe loc si chiar daca tie ti-ar merge jocuri mai noi de 2006, placa video trage in jos procesorul si din asta rezulta mult lag, fps mic, frustrare si nervi.

| lpavel a răspuns (pentru KLiNK):

Proasta recomandare, Half Life NU va merge pe pc-ul lui big grin Eu pur si simplu nu stiu nici un joc care ar mege pe un asa pc... big grin

| KLiNK a răspuns (pentru lpavel):

Eu am jucat Half Life pe un laptop de cu cpu de 1.6 ghz, 512mb ram si placa video geforce 6200m acum cativa ani cand eram paralel cu tehnologia big grin. Dar din cate vad placa lui suporta DirectX 7. Ai dreptate...se poate sa nu mearga.

| lpavel a răspuns (pentru KLiNK):

Normal ca pe un GeForce ar merge, dar al lui dupa ce ca e naspa mai e si integrata, e imposibil sa mearga, macar daca ar fi dedicata poate, poate ar mai creste sansele dar prea putin cred...

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Iti spun dar mai intai raspunde si tu la intrebarea mea :
Am un tractor vechi si as vrea sa ma intrec cu un ferrari ce pot face ca sa il intrec? laughing))

| KLiNK a răspuns (pentru lpavel):

Faci cursa offroad. Tractorul castiga! laughing

| Ciubotarasu_Serban_1946 a răspuns (pentru lpavel):

Treci cu tractorul peste ferrari si dupa il scuipi asa SWAG tongue.Im the Winner!

| lpavel a răspuns (pentru Ciubotarasu_Serban_1946):

Ai ceva cap dar lipseste mintea... Mai intai trebuie sa-l ajungi sa treci peste el big grin

| KLiNK a răspuns:

Ai putea cumpara si o noua placa video (daca iti permiti, desigur). Poate sa fie si la mana a doua. Macar sa poti juca un joc din 2002-2006 decent.