| RobertSiAtat01 a întrebat:

Ce jocuri mi-ar merge?
Procesor AMD A4 X2 7300, 3.80 GHz, Socket FM2, BOX, Black Edition (si 4 GB ram) FUNDITA! happy

Răspuns Câştigător
| KLiNK a răspuns:

Iti zic ca o sa mearga cam orice joc pana in 2012-2013. Poate unele nu la High dar o sa mearga. Cu toate ca nu ai placa dedicata, procesorul este un APU. Asta inseamna ca are placa video in el. Si placa aia pot sa zic ca este mult mai buna ca placile Entry-level care se gasesc la momentul actual.

3 răspunsuri:
| StochitaCatalin a răspuns:

Ha,am trait sa o aud si pe asta laughing "AMD nu este facut pentru jocuri sofisticate"... acest procesor nu duce jocuri foarte bune dar asta nu inseamna ca amd nu este bun pentru jocuri.
Procesorul tau este destul de slab si din cate observ nu ai placa video dedicata, ai placa video integrata in procesor.Ti'ar merge : CS, Metin, minecraft, probabil COD.

| Sandu_Florin_Catalin_1998 a răspuns:

Salut, Robert. AMD nu este facut pentru jocuri sofisticate dar incearca si tu gta 3, farming simulator 2014 sau 2010, pes 2010

| KLiNK a răspuns (pentru Sandu_Florin_Catalin_1998):

Este fix invers. Intel nu e facut pentru jocuri sofisticate. AMD scot procesoare axate pe gaming. Eu il locul tau m-as fi informat ca sa nu dezinformez lumea.