Mai bine iti zic ce nu recomand
CS GO pentru ca da depenenta, League of Legends pentru ca da dependenta, Fifa la fel, World of Warcraft nu am jucat, dar am vazut prieteni care se mutasera cu totul in lumea aia. Jocuri frumoase sunt alea care de obicei se mai si termina Adica single-player-uri, precum Assasin's Creed. Ai facut misiunile, ai finalizat jocul, la revedere. Doar ca majoritatea jocurilor de astazi sunt programate in asa fel sa te tina in ele pentru totdeauna daca se poate si sa mai platesti si bani reali pentru diverse beneficii, skinuri si alte prostii in joc.
Toate sunt frumoase, daca ai niste prieteni cu care sa joci si daca ai totusi o masura, sa nu devina viata ta mai mult virtuala decat reala.
Orice in afara de Lost Ark, Skyrim, BDO
Care provoaca dependenta in randul anumitor categorii de persoane mai rau decat un shooter
Hitman
Batman Arkham Series
Assassin's creed
Mafia
Sleeping Dogs
Life is strange(frumoase jocuri)
Alan Wake
Castlevania 1 si 2 (primul e cu mult peste al 2-lea, dar amandoua sunt blana)
F.E.A.R. 1 2 si 3 (shooter horror/psihologic)
DreadOut(esti intr-o scoala bantuita)
Lairs of Fear(horror/thriller psihologic)
Saints Row(un fel de gta mai diversificat)
In general sunt fan singleplay-uri, pentru ca mai vezi si tu un plot, niste personaje, atmosfera jocului, un dialog etc...
alea online in general pot da o oarecare dependenta dar acum depinde si de persoana(am jucat si jocuri online)