Cati Ghz?
Incearca heroes of the sky
Ai cateva avioane pe care le conduci si distrugi alte avioane.
MicroVolts. Este un toy shooter. Destul de bun. Este si TPS (Third Person Shooter).
S4Leauge este un shooter cu grafica desenata este fainut uitate pe youtube si vezi daca iti place.
Far Cry 2
Need For Speed(most wanted 1, carbon, undercover)
Half Life 2
Euro Truck Simulator 2
Alien Swarm
Counter Strike(Xtreme, Extream, carbon, source.go etc)
Farming simulator 2013
Acestea le am
Aici sunte celalalte care nu le am dar am auzit de ele
Serious Sam 2 si 3
Crysis dar nu stiu daca merge pe 1 gb ram
Ghost Recon Future Soldier
si IDU meu de mess e rauldenis2001 contacteaza-ma daca vrei link pentru unele sau poate mai aflu jocuri
P.S. Sper ca te-am ajutat
Call Of Duty: Black Ops, Call Of Duty: Modern Warfare 1, 2, 3, Tom Clancy's HAWX 1, 2, Sniper Elite V2, Tom Clancy Splinter Cell Conviction, Battlefield 1, 2, 3, Wolfenstein 1, 2, Call Of Duty: World At War, Transformers 1, 2, 3, Prototype 1, 2, SAS Secure Tommorow, Need For Speed The Run, Call Of Duty: 4 Modern Warfare. Funda + Vot Te Rog!
Dami linkul de unde pot descarca prototype 2 si iti dau funda
Prototype 2 este pe XBOX360 SI PS3 O sa-ti dau linkul si la ps3 si la xbox si dupa imidai funda
Nu iti dau fund eu vreau pe pc
Astept mai multe raspunsuri daca e puteti la si un link
Din pacate nu ma lasa sa iti dau linkul pentru ca spune ca este o regula si nu ma lasa Daca tot ti-am spus jocuri te rog imi dai Funda nu am primit niciodata!
Mai exact ce placa video ai? Nu conteaza cantitatea de vram decat daca joci pe rezolutii uriase.Si da-mi si modelul procesorului.
Am placa video nIVIDIA 2gb si procesor Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @1. 80GHz 180GHz
Te rog sa imi zici si modelul de la placa video, nu doar ca are 2 gb.
Da multe mai vrei zi-mi niste jocuri pc misto si iti dau funda
Call of duty modern warfare 3, modern warfare 1, modern warfare 2, battlefield 3, the elder scrolls skyrim iv, cs16, assassin's creed 1.2 si restul colectiei. mirror's edge, pes 2012, fifa 12, fifa 11, fifa euro 2012, crysis 1 si 2, metro 2033, bioshock 1 si 2, Dirt 2 si 3, Need for Speed Shift, Nfs Hot Pursuit, Nfs The Run, cam atatea joc eu. Sper ca o sa-ti placa.
Nu
Atuncin sa-ti bagi jocurile in C*U*R, de taran ce esti
Dami linkul de la prototype 2 pc ca a aparut si iti dau funda