De ce nu incerci ceva diferit gen Euro Truck Simulator 1, 2, German Truck Simulator, American T ruck Simulator, Hard Truck si alte simulatoare de genul.Pot sa iti spun doar atat, toate aceste jocuri te relaxeaza.Am uitat de Bus Driver, City Bus Driver, Bus Simulator (seriile 2009-2017).Sa nu uit de PES, fotbal de strada, fifa street si de Mafia, Hitman, Diablo.Eu ma joc simulatoare cand am chef, ma relaxeaza mult.Salut.
Unturned, this war of mine, the long dark, far cry 4, the forest, paper please, prototype 1 si 2, battlefield 1 si 4
Si league of legends.
Deci e tipica lipsa de adrenalina. A intrat monotonia, intensitatea adrenalineu a scazut odata cu ea si interesul pentru jori. Esti dependent de adrenalina de la jocuri. Acum o sa ai nevoie de experiente cu aceeasi grad de intensitate. Aa nu te apuci de droguri. Daca nu le cunosti e si mai rau. Unele isi fac efect dupa catva timp si dau impresia ca trebuie sa maresti doza sa simti ceva si creaza psihoze, stari neurotice de delir. In realitate trebuie sa astepti. Trebuie sa inteligent sa le iei.
Banuiesc acum te enervezi prea repede la lucruri care se repeta. Orice asteptare provoaca agitatie. Sunt semne ale utilizarii excesive ale calculatorului. Sa mai ghicesc ceva? Esti homophob sau preferi sa stai in casa decat pe afara? Poate generalizez.
Daca nu gasesti alt joc odeal ar fi sa te apuci de un sport. Ofera adrenalina din plin. Fie role, skateboard, etc.
Vezi sa nu te descompui la soare ca un burete.
YTBDrawingBase întreabă: