| chscax a întrebat:

Ce jocuri sunt mai fainne?

Răspuns Câştigător
| Scherimuvi a răspuns:

The sims medieval pirates&nobles

Dead Island

deus ex:Human revolution

Warhammer 40.000 Space Marine

Red Orchestra 2: Heros of Stalingrad

Call of duty Modern Warfare 3

Portal 2

From dust

Call of Juarez The Cartel

Rock of Ages

Hard reset

si nu pre mai stiu eu pe asteam lea-m jucat

8 răspunsuri:
| Mircea1997 a răspuns:

Iti recomand Counter Strike 1.6., G.T.A. San Andreas, Red Alert 3, metin si harry potter.

| Ezyo a răspuns:

Fifa 11
Red Dead Redemption
GTA IV
Kung Fu Panda
Skate 3

| XFreeX a răspuns:

Joci.ro

| Ghepy a răspuns:

Call Of Duty; Need for Speed; Dinasty Warriors; Grand Turismo, Assassin creed...

| Attack619 a răspuns:

Pai ar fi call of duty, WoW, Pro Evolution Soccer (e mai tare ca fifa, poti sa ti faci jucator si chiar echipa proprie), NFS, GTA, Test Drive Unlimited, Counter Strike, Prince of Persia (The 2 Thrones am jucat si chiar e tare), God of War, Flatout 2 (e amuzant), iar daca te plictisesti poti incerca Mario laughing

| ILied a răspuns:

Pai in momentul de fata, cele mai jucate sunt cele de pe Facebook big grin. Dar pe PC cel mai jucat e GTA 4 si The Sims 3. A fost mereu o lupta intre jocurile astea. Ti-as recomanda daca ai PC-ul bun Mafia 2, Couter-Strike Source 2010. Metin in niciun caz ca e cea mai prosta alegere desi e foarte jucat. Daca nu-ti plac uita-te pe net si cauta jocuri PC.

| chscax explică:

Pai sunt multe jcuri din care poti alege depinde care iti plac de actiune strategie aventura... pai eu tias recomanda mt2 sau joci. ro sau counter strike 1.6 sunt ff melte jocuri de unde poti alege

| Catalinxxxx a răspuns:

Ba ala cu num metin 2gm va trage teapa nu intrati