Cumpara'ti alta placa video (pe agp sau pe pci-e, vezi ce slot ai pe placa de baza). ai o placa video onboard, dar e mult prea slaba la 96mb. recomand sa cauti ceva la 256mb sau 512mb, gasesti cam pe la 100 de lei, nou. in fine, aceste jocuri vor merge pe pc-ul tau:::
FPS shooter: Quake 2/3, Half Life 1/ Half Life Opposing Force (expansion), Unreal Tournament (UT99), Unreal 1/ Unreal Gold, Unreal 2 The Awakening, No One Lives Forever 1/2, Gunman Chronicles, Serious Sam 1, Max Payne 1/2, Postal 2, GTA 3, Cstrike 1.6, Call of Duty 1/2, Call of Duty 1 United Offensive (expansion), Medal of Honor Allied Assault, Soldier of Fortune 1/2, Delta Force 1/2/3, Operation Flashpoint Cold War Crisis, Blood 2, Aliens vs Predator 2, Return to Castle Wolfenstein
horror: Silent Hill 2/3, Resident Evil 3, Clive Barker's Undying, Alone in the Dark 4, House of the Dead 2/3
Stealth - Thief The Dark Project, Thief Gold, Thief 2, Hitman 1/2/3
RPG: Gothic 1/2, Baldur's Gate 1/2, Nox, Diablo 1/2, Elder Scrolls Morrowind, Arcanum, Divine Divinity
Racing: NFS underground 2, NFS 5 Porsche, NFS Hot Pursuit 2, Flatout 1, Carmageddon, Crashday
adventure/arcade: Prince of Persia Warrior Within, PoP The Two Thrones, Duke Nukem Manhattan Project etc, Worms armageddon, neighbours from hell, Ballance, Crimsonland, Hoyle Board Games, Freespace 2
strategie rts: Warcraft 3 reign of chaos, Warcraft 3 Frozen Throne, Age of Mythology, Rome Total War, Empire Earth 1/2, Age of Empires 2/3, c&c Red Alert 2, Blitzkrieg 1, Stronghold, Earth 2150, Simcity 3000, Commandos, Desperados
point and click: syberia 1/2, tunguska, Escape from Monkey Island, Sam and Max season 1/2/3, Runaway, Myst 4
incearca sa cauti cateva pe acest site
www.gameswin.biz
scrii numele jocului la search, in partea dreapta. cauta urmatoarele:
blood 2
quake 2
quake 3
half life
delta force
unreal tournament
resident evil 3
house of the dead
alien vs predator
worms
carmageddon
red alert
age of empires 2
despreados
simcity 3000
escape from monkey island
tiberium sun
cultures
...si mai multe
Mersi mult am sa incerc jocurile pe care mi leai spus sa stii ca flatout 2 nu merge l-am luat si imi intra in el da cand intru in cursa imi aparea alb ce are? plz daca vrei?
Nu indeplinesti cerintele minime. placi video onboard sunt mai slabe decat placi video dedicate. nu poate rula jocul pana cumperi o placa video mai performanta
Da si mie id tau de mes?
Bn dar de obicei sunt pe invisible. lzoli18@yahoo.com