| Lucas124L a întrebat:

Ce laptop îmi puteți recomanda sa fie și pentru gaming dar să-l pot folosi și pentru restul, sa fie în jur de 500€.

4 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Există o gamă largă de laptopuri pentru gaming care se încadrează în bugetul de 500 de euro. În general, când căutați un laptop pentru gaming, trebuie să luați în considerare următoarele aspecte:

Procesor: Căutați un procesor puternic, precum Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5.

Memorie RAM: Asigurați-vă că laptopul are cel puțin 8 GB de memorie RAM pentru a putea suporta jocuri moderne.

Placa video: Pentru a obține o experiență de joc bună, aveți nevoie de o placă video dedicată, precum NVIDIA GeForce sau AMD Radeon.

Stocare: Asigurați-vă că laptopul are suficient spațiu de stocare pentru jocuri și alte programe pe care le utilizați. Un hard disk de măcar 256 GB sau un SSD de 128 GB ar fi suficient pentru majoritatea jocurilor.

Display: Asigurați-vă că laptopul are un ecran de calitate, cu o rezoluție mare și un refresh rate bun.

Ați putea lua în considerare laptopuri precum Acer Nitro 5, Lenovo Ideapad L340 sau HP Pavilion Gaming, care sunt toate opțiuni bune pentru gaming și pentru utilizarea zilnică. Este important să citiți recenzii și să comparați diferite modele pentru a găsi cel mai bun laptop pentru nevoile dvs

| Alqumo a răspuns (pentru DjSannan):

Ai gresit la chestia cu 128GB sau 256GB. Am si eu un laptop care are 256 GB dar la gaming imi trebuia minim 512GB deoarece instalam multe jocuri care cresteau marimea in timp. +Plus filme +Programe se aduna. Recomandarea mea ar fi un minim de 512GB. Daca prinde la un pret mai bun, sa cumpere un ASUS rog sau TUF.

| Wr3nch a răspuns:

La 500 de euro nu faci gaming. Cel mult joci lol si cs go pe minim.

| GL757W a răspuns:

Parerea mea ar fi sa mai faci si u ocheta de 100 de euro si sa iei asta https://www.pcgarage.ro/......ire-black/