| vladone97 a întrebat:

Ce ochelari de realitate virtuala imi recomandati pentru Nolo VR?
Am un sistem Nolo VR si un Gear VR. Problema e ca vreau sa ii folosesc la calculator cu Riftcat sau Trinus si Gear VR nu se poate conecta prin USB (se poate prin Wi-Fi, dar are lag). Mai am un E-BODA Avatar VR II, dar cand l-am cumparat nu stiam cat e de prost: nu e ergonomic (imi striveste nasul), nu e stabil (capacul din fata se deschide prea usor si poate sa imi cada telefonul din el, curelele sunt prea elastice si se clatina cand il port pe cap), nu pot sa fac partajare prin USB (pentru asta trebuie sa intru in setarile de partajare cat timp am cablul conectat, si la cum e construit nu pot sa fac asta), "sistemul" de prindere e o bucata de lipici (telefonul trebuie asezat ochiometric si e greu de scos din ochelari) si imaginea nu acopera tot campul vizual (cand ma uit in ochelari vad imaginea ca pe un patrat). De asta am pus intrebarea, ca sa nu mai iau inca o teapa. Am nevoie de niste ochelari de realitate virtuala pentru telefon care sa nu aiba toate problemele pe care le are E-BODA. Sugestii?