| AndreiAndreiPo15pa a întrebat:

Ce parere aveti de leptopul acesta http://www.flanco.ro/......eedos.html raport calitate pret este bun pt jocuri gen fifa 14. euro truc simulator. The amazing spiderman mentioneza ca lam primit cadou de ziua mea de la parinti cel mai bun raspuns dau funda multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Excelent pentru net-office-filme, un rahat ordinar pentru jocuri (procesorul e mai slab ca un RM-75 din 2009, ca asta il am eu si la rindul lui e o panarama de procesor - oricum il luasem pentru office/filme si inca isi face treaba cu brio).

| bogdan324 a răspuns:

Nu o sa mearga, este un laptop foarte slab, procesorul este mai slab ca un Intel din 2007, placa video este integrata si jocurile merg foarte prost pe ea, am testat pe un laptop similar cu al tau[acelasi procesor si placa video, 4gb rami] fifa 2014, euro truck simulator 2, gta san andreas la un prieten si mergeau in vreo 15-20 de frame-uri cu totul la low si laptop-ul era setat pe modul high performance, nu avea virusi, era practic nou.Cam neinspirata alegere de laptop dar asta e.

| Mrelly911 a răspuns:

Nu este foarte bun dr gaming, avand in vedere ca procesorul este dual-core, are doar 1MB cache etc iar placa video este integrata... cred ca ti-ar duce jocurile alea 3 dar cu setarile de grafica la minim si nu cu prea multe fps-uri