| florincreatoruldevideoclipuri a întrebat:

Ce parere aveti despre piraterie? Cea de azi si cea de mai demult. Poate dau funda,vreau sa discut pe acest subiect. (orice, nu numai jocuri)

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai parerea mea e ca e cea mai buna metoda de a avea acces la toate si cel cu mai putini bani, cu alte cuvinte sa se bucure si saracul nu numai bogatul happy Si sper sa nu dispara pirateria NICIODATA! Oare nu asta si-o doresc toti romanii? big grin

| florincreatoruldevideoclipuri explică (pentru lpavel):

Nu numai romanii, asta-i sigur. Pirateria poate mai demult era considerata rea, nu spun ca nici acum nu este, dar in ziua de azi jocurile te dezamagesc cumplit si costa si foarte mult.60 de euro(272 de lei!) pe Call of Duty Ghosts sau cele mai noi, nu merita deloc, cel putin nu in tarile in care nu sunt Euro sau Dolari.

| lpavel a răspuns (pentru florincreatoruldevideoclipuri):

Pirateria a fost si va ramane un lucru foarte rau in ochii legii DAR cum saracia e mai mare si mai grava nu se poate face nimic in privinta asta, deocamdata asa se spune... sper sa nu se poata niciodata, dar cum nimic nu tine o vesnicie ne putem astepta la orice!
La banii nostri normal ca nu merita sa iei un asa joc dar la un salariu de minim 3000 lei ti-ar da mana! Nu pretul jocului e de vina ca merita atat ca s-a muncit mult la acel joc, de vina e saracia asta la dracu...

| superoidxxl a răspuns:

Dupa parerea mea, jocurile care trebuie cumparate pentru a fi jucate ar trebui CUMPARATE, nu piratate, deoarece pirateria a fost practicata mai demult de piarti(ei furau lucrurile oamenilor). Teoretic, pirateria cu jocuri inseamna acelasi lucru:a fura jocuri(a descarca jocuri pe gratis pe nedrept). Pentru cei care nu stiu, pirateria este practicata doar in Romania, Bulgaria si tarile mai sarace.In Germania, Elvetia sau tarile mai bogate daca practici pirateria esti arestat. Dupa parerea mea, oamenii ar trebui sa cumpere jocurile care trebuie
cumparate pentru a fi jucate, nu piratate pe nedrept.

| DARIUSBRB a răspuns:

Sa zic parerea mea e ok pentru ca nu toata lumea baga bani in jocuri de PC in steam etc