| suntperfect a întrebat:

Ce pareri aveti de placa asta video:msi gt 630 2gb? am auzit ca duce toate jocurile din 2012 si este la un pret foarte convenabil, numai 250 ron intr-un magazin din oras la mine!
Este adevarat? voi putea sa joc jocuri de genu fifa 13, gta 4, betelfild 3, prototipe 2...etc? Am mai auzit de la altii ca este o placa video praf de slaba, dar din cate stiu eu este din 2012 aparuta si nu prea cred ca este slaba, chiar daca este la pretul asta!
Cine ma lamureste despre placa asta video? cat de buna este? ce jocuri duce?

7 răspunsuri:
| TheLoneWolf a răspuns:

Msi? eu iti recomand nVIDIA

| CarmichaeL a răspuns:

De ce nu iei versiunea Nvidia, la aceasta placa? nVidia GT630 2 GB, poate duce jocuri destul de faine. Oricum, GTA 4 duce bine. Despre cea MSI, nu sunt prea sigur. MSI nu este o firma 100% sigura, adica, precum este nVidia sau ATI. Eu iti recomand nVidia GT630, deoarece ai garantie ca este buna, si are si acelasi pret. Funda? =)

| suntperfect explică (pentru CarmichaeL):

Ok o sa iti dau funda, doar ca mai am o intrebare, stiu si eu ca ar duce bine jocurile, doar ca ma intreb si eu, oare gta 4 ar merge bine pe procesorul meu? parca nici mie nu mi-ar veni sa cred, tu ce zici chiar o sa mearga gta 4 binisior pe procesorul meu?

| CarmichaeL a răspuns (pentru suntperfect):

CE procesor ai?

Intel celeron dual core e1500 2.20ghz,e cam slab.dar duce jocurile la medium cat de cat?

Intel celeron dual core e1500 2.20 ghz, o sa mearga jocurile macar la medium?

| CarmichaeL a răspuns (pentru suntperfect):

Da. Low catre medium duce.