| Ariell a întrebat:

Ce PC bun imi recomandati? Nu prea ma pricep, caut ceva care sa fie foarte bun pentru jocuri gen Sims 3, care solicita mult calculatorul. Ce monitor, desktop sa aleg? Sau e mai bine sa iau laptop? Eu mai am un laptop ASUS care din cate am inteles este destul de ok, dar am observat ca la laptopuri apar mai multe probleme, decat la PC-uri si m-am saturat sa se incinga (desi am cooler la el) si sa moara in timp ce ma joc un joc sau am multe programe deschise. Deci ce PC imi recomandati? Desi il vreau mai mult pentru jocuri, vreau sa fie ok si in rest.adica sa nu aiba doar avantajul ca e un PC bun doar pentru jocuri. Sa fie bun in general. laughing -dau funda-

2 răspunsuri:
| CRISTY_6837 a răspuns:

Salut.
--Nu iti recomand deloc un laptop pentru ca are frecventa la procesor foarte mica(laptopul e bun la orice in afara de jocuri)
--Daca vrei pentru jocuri iti recomand un PC.
1. daca vrei pentru jocuri noi (ex:2010. 2011.2012)iti recomand urmatorul PC:
1.RAM:6 gb (200LEI)
2.CPU:Intel pentiu i7 3.4 GHZ (970LEI)
2.VIDEO:NVIDIA GeForce GTX 560 2gb GDDR 5 256Bit (1. 200LEI)
3.HARD DISK:1000GB(500LEI)
4.SURSA:Thermaltake W0134 TR2 RX Cable Management 550W (310LEI)
5.COOLER:ZEROtherm Zen FZ120 Multi Sk (200LEI)
6.PLACA DE BAZA: ASRock P67 Pro3 rev. B3 (400LEI)
7.WINDOWS 7 professional 64 bit, WINDOWS XP professional SP3 sau WINDOWS 8
Daca ai bani te sfatuiesc sa iti faci asa pc-ul e super foarte bun si o sa iti mearga orice joc si orice program.SUCCES si sper ca te-am ajutat. FUNDA?

| Daneiulian a răspuns:

Pai incearca compaq este cele mai bune pc dar trebuie sa aiba urmatoarele cerinte de sistem:4 gb ram, 1gb placa video, procesor de 3, 06 ghz sa ai netu de 8 mbs asa este un pc foarte bun. funda?