| costinvlad a întrebat:

Ce PC de pe eMAG de Gaming imi recomandati sa fie minim 50 fps pe ultra tot la maxim, buget maxim 600 euro. Si sa mearga cam orice. Ms.

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Mai pune putin si cumpara-l pe asta acum cat mai e la oferta ca de 600e nu ai cum sa te apropii de un pc de gaming! happy

| costinvlad explică (pentru lpavel):

Ok. Ms. Care?

| lpavel a răspuns (pentru costinvlad):

Am uitat sa pun link-ul... :)) Deci link :
https://www.emag.ro/......DH6849BBM/

| GaryOfLivia a răspuns (pentru lpavel):

Vezi că are o placa video de te doare capul.
Piesele unui PC și PC-urile prebuilt sunt acum foarte scumpe din cauza minerilor (îți dau un exemplu: în vară un GTX 1060 3GB era undeva la 1200 de lei, acum este peste 2000).
Cel mai bine e să aștepți puțin până își mai revin prețurile.

| costinvlad explică (pentru GaryOfLivia):

Dar de ce? Ce fac minerii? Mineaza bitcoin?

| GaryOfLivia a răspuns (pentru costinvlad):

Da. Foarte mulți oameni au cumpărat foarte multe plăci video ca să mineze cryptocoin-uri (Gen Bitcoin) și așa au scăzut numărul plăcilor video din stocuri, cum acum sunt foarte puține plăci video pe piață prețul lor au crescut foarte mult.
Asta nu s-a întâmplat doar la noi, e mai peste tot în lume dar pe noi ăștia din Europa ne-a lovit mai tare pentru că la noi prețul componentelor unui PC erau deja mai ridicate față de Statele Unite să zicem.
Și cum ziceam PC-ul ăla din link-ul lui ipavel are o placă video foarte slabă pentru prețul ăla, poate să ducă jocuri "esport" gen: CS:GO, Dota, LoL, Overwatch etc. dar se va chinuii în jocuri mai complexe (GTA, Assassin's Creed, PUBG, Far Cry, Battlefield, COD etc).
De asta eu recomand să mai aștepți până mai scad prețurile (Vorbim de câteva luni)

| alexboss2020 a răspuns:

Daca vrei ultra si setari maxime baga 1000 de euro!
Ai un wishlist mai jos postat de cineva!