Salut, Single Draft este o pedeapsa deoarece ai iesit din meci, trebuie neaparat sa joci un astfel de meci "Single Draft" ca sa scapi de pedeapsa si trebuie ca in acest meci echipa ta sa castige. Ca sa joci un astfel de meci dai pe "JOACA DOTA" si acolo la "MECI NORMAL" bifezi "RECRUTARE UNICA" si dai sa caute meci! asta e tot! FUNDA?
Daca ai aflat ceva sa ma anunti si pe mine. Si eu sunt in aceeasi postura.
Salut, Single Draft este o pedeapsa deoarece ai iesit din meci, trebuie neaparat sa joci un astfel de meci "Single Draft" ca sa scapi de pedeapsa si trebuie ca in acest meci echipa ta sa castige. Ca sa joci un astfel de meci dai pe "JOACA DOTA" si acolo la "MECI NORMAL" bifezi "RECRUTARE UNICA" si dai sa caute meci! asta e tot! FUNDA?
Am jucat single draft nu am castigat si acum nu imi da voie sa joc deloc si nici nu mi apare timpul ramas pentru o eventuala penalizare? a mai patit cineva ceva? Au trecut 7 ore de la ultima conectare si tot nu-mi da voie sa joc single draft?
Salut, ai rezolvat eeva? eu sunt in aceeasi situatie dar nici macar nu gasesc modul single draft ca sa joc? are alta denumire?
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: