| AvalohAlyn a întrebat:

Joc ManagerZone și am clubul/echipa de fotbal FC Alinborger.In joc am titulatura de manager/proprietar al echipei dar nu și de antrenor deși de fapt tot eu aleg tactica, așezarea, strategia și tot ce trebuie pentru meciuri la echipa.De ce nu se numește antrenor de fotbal și de ce toate jocurile de acest gen se numesc managere de fotbal și de fapt ești manager nu antrenor in joc, mă refer?
In Anglia de exemplu am auzit că ești manager nu antrenor.Deci Arteta sau Guardiola sunt antrenori deci stau pe banca, fac tactica dar se ocupa și de administrarea echipelor lor?
Sau de ce sunt numiți manageri și nu doar antrenori? In Romania cei ce stau pe banca și fac tactica sunt numiți antrenori si alții fac treaba administrativă a echipei de exemplu, nu exista manager ce sta pe banca și se ocupa de tactica, antrenament etc
Cum e cu treaba asta? Managerul e manager, antrenorul e antrenor, așa și în România și în multe țări.In jocuri și la unele cluburi Anglia e altfel.De ce?
Nu prea înțeleg aspectul asta.In fine poate mă lămuriți voi?
Oricum jocul e fain, îmi place, îl recomand tuturor celor ce le place fotbalul și jocurile de strategie sportivă