Salut! Eu ti-as recomanda Gran Turismo 5 chiar daca nu poti modifica masinile ca in Need For Speed, mie unul imi place mai mult GT 5 din simplul fapt ca e un driving simulator si masina se misca exact ca una adevarata. Daca vrei modificari, nitro, derapari, drifturi i-ati Shift. Dupa parerea mea GT 5 > Shift.
M-am lamurit...m-am mai uitat si pe alte forumuri si nu era unul care sa nu fi ales GT5...multumesc de ajutor Dar care din cele 2 sa aleg? GT5 academy sau ala normal care are tot felul de curse gen nascar sau raliu?
Eu am varianta normala si practic jocul e acelasi.GT5 Academy are mai multe "DLC"-uri adunate si baga-te in joc care contin mai multe masini si mai multe curse, dar daca ai si un rooter si acces la internet pe Playstation I-ati varianta normala pentru ca majoritatea DLC-urilor din GT5 Academy sunt in playstation store gratis.
Nu difera grafica? deci jocul este exact la fel doar ca are masini si curse mai multe care le poti lua de pe net sa inteleg?
Scuze de raspunsul intarziat. Grafica nu difera din cate am observat, jocul e total neschimbat, doar ceva masini si curse noi, nimic iesit din comun
Ce id de PSN ai?In caz ca vrei sa te adaug la prieteni.
alexpahar întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: