Uite un server tare! Serverul este total survival 20 sloturi owner MaRy adica Eu!
Ip: 188.173.249.9
Am si eu un server azi l-am deschis
nu e cu cont premium e distractie
ip server : mc.4cstrike.ro
Am eu servar de minecraft cine mai doreste.Ma poate contacta pe mess id cretu_iustin14@yahoo.com
Intrati ma pe sv asta e non pvp e sv survival no lag ca a lu sorina eventuri se face cate un event pe zi aproape ip serverului este mc-romania.zapto.org nu a lu sorina sau cum eu fi numele lu ultima mc-romania.zapto.org va astept are detoate shopuri hotel
Am eu este pe hamachi incearca name hamachi: 1) srv1! (fara pass)
2) srv2! (fara pass)
3) srv3! (fara pass)
4) srv4! (fara pass)
5) srv5 (fara pass)
sunt mai multe deoarece la hamachi nu mai pot fi doar 5 playeri intr-un server si in caz ca celelalte sunt pline bagi urmatorul
apoi ip de la server este : 5. 100. 118. 153
ATENTIE! merge doar daca ai serverele de mai sus adaugate la hamachi (nu toate doar 1 care nu este plin)
E de hamachi super tare
id : mc.exorcist.net; mc.exorcist.net 2;
mc.exorcist.net 3 pass:123 5.4.224.172
O lista de servere de minecraft gasiti aici: http://topg.org/Minecraft
Poate se inscriu si ceva servere romanesti ca se da free premium.
Craftersland.zapto.org
cel mai tare server din cate stiu ca sunt pe el, sa nu te miri, extra mirate!
Serverul meu de Minecraft romanesc: 25.91.30.3:25565 Adresa de la Hamachi este ID: Andrei Minecraft Server; Andrei Minecraft Server 1; Andrei Minecraft Server 2
Am eu server de minecraft,functioneaza cu hamachi :
id:minecraft_bistriata[imi cer scuze ca am gresit dar nu am observat atunci cand am facut serverul ]
, pass:minecraft
, id[pe care il bagi in minecraft la direct connect]:5.197.191.191
Server de constructii pe hamachi netw: gumangel, psw:guma
ip:5.52.233.67,avetm constructii uriase si pixel art
Server de constructii pe hamachi netw: gumaangel, psw:guma
ip:5.52.233.67,serverul a fost redeschis iar versiunea utilizata este 1.0.0.
Avem protectie cu parola iar serverul va contiua sa se dezvolte cu multe alte aplicatii.Recrutam playerii si va invitam sa ne vizitati serverul!
Eu hamachi:numele camerei este : trollescu si parola:troll
ip:5.80.245.108,dati o sansa serverului nostru si va promit ca nu veti regreta.
Fratilor.nu am mai nimica de spus decat intrati pe...cel mai tare server. este nou dar cu putin ajutor am reusit,, eu sunt moderator si primi 10 vor primi aleatoriu owneri, co-owneri, moderatori, admini, helperi.etc am avut cateva probleme pe world asa ca a trebuit sa il stergem si am inceput unul nou si cu putin ajutor il vom termina am intampinat putine probleme cu comenzile si cu spawnul dar le-am rezolvat.....intrati pe serverul nosrtru
IP:89.137.135.195:25565
Incearca http://bfbminecraft.eu/ e un server romanesc deschis din aprilie 2011 si lucreaza 24/24. Survival, fara admini, fara "cumatrism". vezi pe site mai multa informatii despre acest server
Dupa parerea mea cel mai tare server de minecraft pe care am jucat pana acum este: 188.240.1.172:25565.Te poti conecta si cu mck.mcro.eu fara port icnearcale pe amandoua.
Uite aici un server facut de mine hamachi Zombie-survive fara pass ip : 5.144.56.99
Salut! cine vrea sa intr pe sv meu de minecraft 1.5.2 sa adauge id-ul antonyostyle@yahoo.com
Am eu server de hamachi ip:5. 150. 195. 53 network id: MinecraftHaveFUn1 MinecraftHaveFUn2 MinecraftHaveFUn3 MinecraftHaveFUn4 am facut mai multe deoarece nu pot intra mai mult de 5 playeri pe o adresa aa daa si pass este 1234 la toate adresele intrati si va distrati
Intra pe asta e hamachi: id network: MinecraftHaveFUn1, 2,3, 4,5, 6,7 intrati pe reteaua goala pass este 1234 si ip este5.150.195.53 intra nu vei regreta!
Ro-minecraft.zapto.org un server destul de fain zic eu intrati sa va convingeti!
stanadi2010 întreabă: