Windows 7 e bun pentru gaming dar si pentru afacaeri sau ceva de genul. daca vrei numai pentru gaming iti recomand WINDOWS XP
Windows 7 Ultimate.
De ce? L-am testat si pe 32bit si 64 bit si merge perfect.Se comporta bine in jocuri, cand umblu prin el.E si nevoie de un pc ca sa fie compatibil cu cerintele windows-ului.Ce-i drept imi da si mie niste errori da e din cauza ca e piratat si nu original.
Mai este si windows xp care e si el bun pentru jocuri.Doar ca, daca vrei sa joci jocuri noi merg mai bine pe windows 7.
Daca vrei pentru munca este windows 8, vista...etc! Salut.
Ala care se intelege cel mai bine cu hardul pe care il ai la dispozitie si e si SIGUR. Pentru fosile de prin 2002-2003, de exemplu, un Linux mai de bun simt dpv vizual e cu mult peste XP, mai ales daca nu te joci mare lucru - Mint, de exemplu, chiar si xUbuntu sau lUbuntu. Pentru calculatoare noi, Windows 7 (daca ai SSD, Windowsp XP nu ofera suport pentru TRIM si alte functii avansate, nu mai zic de placile video DX10/11, care pe XP merg doar ca DX 9.0c).
Windows 7 este cel mai bun la ora actuala.Suporta directx 11, suporta plug and play pentru multe device-uri fara a fi nevoie de driveri optionali, raspunde mai bine la unele aplicatii, navigare, net, office...e ok, numai ca eu tot xp sp3 folosesc, probabil is mai old school.
anonim_4396 întreabă: