3 mijlocasi centrali ( eu nu joc cu m. laterali,, sunt nivel 21, si niciodata nu am jucat cu m. laterali! )
la minee : atac puternic /stil de joc : pe mijloc ( daca nu joci cu m. laterali, at trebuie sa fie ''pe mijloc''! stil de presing, eu am pus > pe tot terenul!
stil de deposedare > normala ( daca e pe ''dura'' atunci o sa ai mai multe cartonase... ) stil de pase : mixte ( tiki taka ) si ultima, zonal!
dar astea le faci tu cum vrei! cu ce tactica jucai pana acum? ce nivel esti?
Eu am 4-1-2-1-2 sau, 4-3-1-2 sau 4-1-3-2!
le folosesc cam pe toate 3! nu in fiecare meci! (normal )! si de vreo 8 sezoane tot intre primele 4 echipe din clasament termin! si nu am jucatori cu abilitati! Dar e foarte important ca moralul sa fie intotdeauna Bun sau foarte bun! poti folosi si o tactica : 4-4-2 / 3-5-2...
Adica sa joc cu 4 fundasi, 1 inchizator(DMC), 2 mijlocasi centrali, 1 AMC, si 2 atacanti?
Da! dar ai mai multe variante! moralul e important! eu acum joc 4-1-3-2
In aceasta tactica joci cu trei mijlocasi centrali sau cu un central si doi laterali? Si inca ceva ce sa pun acolo la sfaturi antrenor?
Nivel 16, am avut mai multe tactici, dar cea mai buna mi s-a parut ca este:3-1-3-1-2
Ok. atunci joaca asa! succes, sa castigi campionatul!
3 mijlocasi centrali ( eu nu joc cu m. laterali,, sunt nivel 21, si niciodata nu am jucat cu m. laterali! )
la minee : atac puternic /stil de joc : pe mijloc ( daca nu joci cu m. laterali, at trebuie sa fie ''pe mijloc''! stil de presing, eu am pus > pe tot terenul!
stil de deposedare > normala ( daca e pe ''dura'' atunci o sa ai mai multe cartonase... ) stil de pase : mixte ( tiki taka ) si ultima, zonal!
dar astea le faci tu cum vrei! cu ce tactica jucai pana acum? ce nivel esti?