Slab Slab Slab.4Gb putin 1 la mana placa video foarte slaba 2 la mana.Si nu e pentru Gamming.Chiar daca are procesorul bun nu conteaza procesoru in gamming.Adica nu conteaza foarte mult
Un procesor i5 poate duce si 8GB RAM linistit pe care ii poti cumpara cand vrei. ATI Radeon HD 6770 DDR5 128 biti si tu imi zici ca e slaba?! Iti recomand sa lasi vorbele si sa studiezi ce inseamna fiecare componenta din calculator.
Gogule pe langa ce am eu e jucarie.2 placi video legate prin crossfire (AMD ATI Radeon HD 6990 legata cu aceeasi placa. 32 GB Ram Procesor Intel I7 si Hdd de 6 TB Sata 3 )studiaza tu ce inseamna fiecare componenta din calculator.
Singura intrebare a omului a fost daca este bun pentru Gaming, nu a cerut o comparatie. Chestia cu RAM a fost destul de tare, ce sa mai povestesc de HDD. Iti recomand sa revii pe Pamant.
Omule nu numai eu folosesc acest calculator pe care il am il impart cu parintii si fratele meu.A platit mama cu tata la facturi pentru el de le-a venit rau.Recunosc ca am gresit cand am zis ca am asa... Imi permit asta si totusi am gresit cand am zis.
Da este bun. Avand placa HD 6770 dedicata de 1GB + i5, sistemul este capabil sa ruleze la detalii medium/high multe dintre jocurile contemporane + viitoare pentru 2-4 ani. Ti-as recomanda in schimb sa schimbi mouse si tastatura cu una normala (nu wireless) si de ce nu, cu unele pentru gaming.
Have fun & Good Luck!